N

Huidverzorging

N

Ontspanning

N

Hydratatie & Bescherming

Reinigen, hydrateren & beschermen.

➳ Reinigen. De eerste stap naar een mooie huid is reinigen. Ons advies is om een reiniging te gebruiken met AHA en BHA (fruit)zuren. Deze helpen om je dode huidcellen te verliezen, je huidstructuur te verbeteren en om je huid zuiver te houden. Dagelijkse bacterien, transpiratie, dode huidcellen, talg en make-up wordt met fruitzuren het beste verwijderd.

➳ Hydrateren. Hyaluronzuur, Vitamine C, Vitamine B5 en Niacinamide zijn werkstoffen die zeer effectief werken op je huid. Hydratatie zorgt voor een strakke en gladde huid met een mooie glow.

Beschermen: Gebruik 365 dagen per jaar een SPF30 of een SPF50 voordat je de deur uit gaat. Bescherm je huid ten allen tijden tegen de zon. Voorkom pigmentvlekken, huidverslapping en huidschade. Ook in de winter. Ga de deur niet uit zonder een goede SPF. Ook dán wordt je huid mooi bruin!

Super fijne salon, heel schoon en hygiënisch! Super fijne uitleg bij alles wat ze doet! Kortom, de allerbeste in Eindhoven!!

Super fijne behandeling gehad bij Britt, en ook nog erg goed geadviseerd voor de volgende behandelingen en voor mijn dagelijkse routine. Nogmaals bedankt!

It was professional and the service was helpful and friendly. I would recommend it.