Online afspraak maken & Aanbetalingen
Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw huid kunnen doen? Plan dan een afspraak in via onderstaande tool. De aanbetaling wordt verrekend met jouw behandeling die je op de desbetreffende dag bent ondergaan. Mocht je een afspraak in de salon doorplannen, dan betaal je de aanbetaling alvast vooruit voor je volgende afspraak. 

Ben je verhinderd?
Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhindering, welke dan ook. De aanbetaling die is
gedaan kan niet teruggevorderd worden bij verhindering. Afspraken dienen voor 48 uur te worden geannuleerd/gewijzigd. Bij het niet tijdig
doorgeven van verhindering, kan de aanbetaling NIET worden teruggevorderd. Mocht je 15 minuten of langer te laat komen op je afspraak, wordt de aanbetaling ook NIET teruggevorderd en dien je een nieuwe afspraak te maken.

Terugvordering aanbetaling
Als je vóór 48 uur je afspraak hebt afgemeld dan ontvang je jouw aanbetaling terug. Mocht je jouw afspraak willen verplaatsen, dan kan dit kosteloos tot 48 uur voor de behandeling.

Welke behandeling moet ik kiezen?
Weet je niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid (probleem)? Kies dan voor ”Intake gesprek nieuwe klanten”.  Tijdens de intake bespreken we je wens in huidverbetering, bekijkt de huidspecialiste je huid en wordt er advies gegeven over welke producten en behandeling het beste bij je huid past en deze wordt ook direct uitgevoerd.