BEAUTYROOM TEAM

Pascale
Hoi hoi, mijn naam is Pascale en inmiddels 5 jaar geleden heb ik Beautyroom opgezet. Samen met mijn geweldige team, de nieuwste apparatuur en Medik8 skincare nemen wij jou mee op reis naar jouw ultieme droomhuid! Hygiene, professionaliteit en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Are you in?

Britt
Hallo, mijn naam is Britt. Ik ben 3 jaar werkzaam als huidspecialiste bij Beautyroom Eindhoven. Hier vervul ik mijn behandelingen met veel liefde en plezier. Dit is te merken aan een leuke vlotte babbel en een mooie glow als resultaat. Ben jij ook benieuwd geworden, kom dan snel langs! 

Pien
Hi, ik ben Pien en sinds april 2022 werkzaam bij Beautyroom in Eindhoven als huidspecialiste. De salon heeft een warme en fijne sfeer, waardoor iedereen zich welkom voelt. Voor een mooie stralende huid ben je bij ons aan het goede adres. Wie weet zien we je binnenkort voorbij komen.

Lonneke
Hi Beauty. Dit ben ik, Lonneke! Ik ben 26 jaar jong en mijn passie is om ervoor te zorgen dat jouw nagels en wenkbrauwen op zijn mooist zijn. Ik ga altijd voor het beste resultaat en behandel elke klant zelf.

Samen met mijn 3 collega’s verwelkomen wij jou graag in onze prachtige salon. Tot snel!

REVIEWS

D I T   Z E G G E N   O N Z E   K L A N T E N

”Goed advies gegeven en echt gekeken naar wat mijn huid nodig heeft en daarop de behandeling aangepast. Heel vriendelijk personeel. Echt top!!!!! Super blij en ik kom graag terug

Vandaag na een hele lange tijd weer een afspraak gehad voor een gezichtsbehandeling. Ik ben zo goed geholpen en heb een fijne gesprek met Brit gehad. Ik kan niet wachten om weer een behandeling te kunnen krijgen.!”

”Ik ben vandaag geholpen door Pien. Wat een rustgevende meid is zij. Stelt goede vragen mbt tot mijn huid en wat ik al zelf doe. Vertelt stap voor stap wat ze gaat doen en waar het goed voor is. Ik had de fruitzuurpeeling gehad. Ik raad deze peeling iedereen aan. Kortom een goede behandeling door een fijne therapeut.”

Jaar ervaring

Behandelingen

Tevreden klanten