BEAUTYROOM EINDHOVEN
Huidverbetering & Huidverjonging in Eindhoven

Acne behandelingen Eindhoven

Acne teenager treatment  €75,-
Acne level: Only teenagers
─────

De Acne teenager treatment is speciaal samengesteld voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar die last hebben van acne, ontstekingen en veel roodheid. Tijdens de behandeling wordt de huid diep gereinigd en worden er producten aangebracht die er voor zorgen dat de huid rustiger wordt. Gedurende de behandeling wordt er ook advies gegeven over hoe je het beste thuis de acne huid kunt verzorgen en hoe je acne kan verminderen door middel van leefstijl.
De behandeling duurt 45 minuten.

 

Acne deep detox  €145,-

Acne level: Strong

─────
De Acne deep detox behandeling is een behandeling waarbij de huid zeer diep wordt gereinigd door middel van een groene Chinese kruidenpeeling. Op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen wordt de huid aangezet tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen en ontgiften. Je kunt na de behandeling lichtelijk gaan vervellen en wat rood zijn, maar dit verschilt per huidtype en huidconditie. Deze behandeling mag niet worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap of bij gebruik van acne middelen van de huisarts.
De behandeling duurt 60 minuten.

Acne deep clean €99,-
Acne level: Acne mild

─────
De Acne deep clean behandeling is een behandeling waarbij er vooral wordt gefocust op een diepe reiniging. Mee-eters, comedonen en talgpropjes worden gedurende deze behandeling zorgvuldig weggehaald. Ook wordt er een lichte enzymatische papaya peeling aangebracht. Deze peeling zorgt voor een zachte en gladde huid. Na deze behandeling ga je niet vervellen en zal je niet lang rood zijn.  
De behandeling duurt 60 minuten.
Acne level: Acne mild

Peelings

Acne away €145,-
Acne level: Strong

─────

De Acne away facial is een intensieve behandeling waarbij we gebruik maken van een fruitzuur peeling. Deze fruitzuur peeling bestaat uit een mix van glycolzuur, amandelzuur en melkzuur. Deze mix van zuren zet de huid aan tot vernieuwing en vermindert aanzienlijk de aanmaak van talg. Ontstekingen worden hard aangepakt en de kans op vervelling na de behandeling is aanwezig. Deze behandeling mag niet worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap of bij gebruik van acne middelen van de huisarts.
De behandeling duurt 60 minuten.