BEAUTYROOM EINDHOVEN
Huidverbetering & Huidverjonging in Eindhoven

”Acne breakouts can’t break you!”

Bij Beautyroom Eindhoven bieden we verschillende behandelingen aan voor de onzuivere huid en de acne huid. Al 8 jaar lang helpen wij dagelijks jonge meiden die last hebben van acne uitbraken, verstopte porien, mee-eters, gerstekorrels en ontstekingen. Wij werken met professionele producten die geschikt zijn voor de gevoelige ontstoken huid. De juiste aanpak verschilt per persoon en wordt altijd ter plekke afgestemd op jouw huid (probleem) en wensen. Alle acne behandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding vanuit jouw zorgverzekering mits je aanvullend verzekerd bent. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden.

 

Hoe ontstaat acne en wat kan je er tegen doen?
Het ontstaan van acne kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan acne bijvoorbeeld veroorzaakt worden door de welbekende ”propionibacterium acnes” acne bacterie.
Deze bacterie is altijd al aanwezig op de huid maar als er een teveel van is, kan het ontstekingen veroorzaken. Een teveel van deze bacteriën kan ontstaan als je huid barrière is beschadigd en niet meer zijn functie kan doen: de huid bescherming bieden. Acne kan ook veroorzaakt worden door andere factoren zoals verkeerde (goedkope) cosmetica producten, make-up, het niet goed reinigen van je huid, langdurig medicatie gebruik, ongezonde bewerkte voeding, vitamine te kort, slecht slapen, stress, frisdrank, alcohol, hoge suiker inname, hormonen, of slechte hygiene. 
Acne is goed te behandelen, vooral als je er op tijd bij bent, maar het vraagt wel de juiste aanpak. 

Heb je een onzuivere huid of heb je last van acne? Dan ben je bij Beautyroom zeker aan het goede adres. Wij zijn namelijk al 8 jaar lang gespecialiseerd in acne en acne littekens. Om de onzuivere (acne) huid onder controle te krijgen is het belangrijk om zowel bij ons in de kliniek als thuis, aan de slag te gaan met de juiste behandelingen en thuis producten. Tijdens je bezoek bij Beautyroom Eindhoven krijg je een gratis en uitgebreid advies en bieden we je de mogelijkheid om al je vragen te stellen. We adviseren om in het begin iedere 4 weken een behandeling te ondergaan. Zodra we merken dat je huid rustiger wordt, zal er 6-8 weken tussen de behandelingen zitten. Iedere huid heeft een andere aanpak nodig. We beoordelen de huid altijd in de salon onder de lamp en gaan aan de hand daarvan een behandelplan opstellen. Weet je nog niet welke van de onderstaande behandelingen voor jou het meest geschikt is? Kies dan in het online boekingssysteem voor ”behandeling op advies”. Let op: behandeling op advies is geen losse intake, je wordt die dag direct behandeld.

* Gebruik je roaccutane, tretinoine, benzylperoxide of een andere acne crème van de huisarts of dermatoloog? Neem dan eerst contact met ons op voordat je een afspraak inboekt. Meestal kunnen er geen intensieve acne behandelingen worden uitgevoerd in combinatie met acne medicatie. 

 

Acne teenager treatment  €75,-
Acne level: Only teenagers
─────

De acne teenager behandeling is speciaal samengesteld voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar die last hebben van acne, ontstekingen en veel roodheid. 
Duur: 45 minuten.

 

Acne kruidenpeel  €125,-

Acne level: Strong

─────
Tijdens de acne kruidenpeel wordt de huid diep gereinigd door middel van een groene Chinese kruidenpeeling. Op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen wordt de huid aangezet tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen en ontgiften. Je kunt na de behandeling lichtelijk gaan vervellen en wat rood zijn, maar dit verschilt per huidtype en huidconditie. Deze behandeling mag niet worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap of bij gebruik van acne middelen van de huisarts.
Duur: 60 minuten.

Acne deep clean €99,-
Acne level: Acne mild
─────

De acne deep clean behandeling is een behandeling waarbij er wordt gefocust op het uitreinigen van mee-eters, gerstekorrels en comedonen. 
De behandeling duurt 60 minuten.

Acne fruitzuur peel €100,-
Acne level: Strong

─────

De acne fruitzuur peel is een korte intensieve behandeling waarbij we gebruik maken van een fruitzuur peeling. Deze fruitzuur peeling bestaat uit een mix van glycolzuur, amandelzuur en melkzuur. Deze mix van zuren zet de huid aan tot vernieuwing en vermindert aanzienlijk de aanmaak van talg. Ontstekingen worden aangepakt en de kans op vervelling na de behandeling is aanwezig. Deze behandeling mag niet worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap of bij gebruik van acne middelen van de huisarts.
Duur: 30 minuten.