Behandelingen

Door de ervaring van de afgelopen jaren, hebben wij gezien welke behandelingen écht doen wat ze beloven en welke ingrediënten de huid ook daadwerkelijk verbeteren. Bij alle behandelingen die wij aanbieden, ligt de focus op huidverbetering en huidverzorging. Wil je een huidverbeterende behandeling zoals de dermapen of een peeling? Of ga je toch meer voor ontspanning en kies je voor een relax gezichtsbehandeling? Alles is mogelijk bij Beautyroom Eindhoven.

 

 Vergoeding zorgverzekeraar

 Beautyroom Eindhoven is lid van de ANBOS. Dit is een brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Dit houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in ons vak en dat het mogelijk is om je (acne) behandeling bij ons vergoed te krijgen, mits je aanvullend verzekerd bent. Wij adviseren om je polisvoorwaarden te checken om te zien hoeveel je jaarlijks terug krijgt. Dit kan door middel van je zorgverzekering app op je telefoon, of je kunt je zorgverzekering bellen. 

 

Ben je een nieuwe klant?

Om het onze nieuwe klanten extra gemakkelijk te maken, hebben wij een ‘behandeling op advies‘ bedacht. Je kunt deze behandeling inboeken als je nog nooit eerder bij ons geweest bent. Zo geven wij je de mogelijkheid om tijdens de intake aan te geven wat je wensen zijn en wat je precies wilt verbeteren aan je huid. Één van onze huidspecialistes gaat je direct een bijpassend advies geven over welke producten en welke behandeling bij jóuw huid past. Meteen erna wordt je ook behandeld. De intake + behandeling op advies duurt totaal 90 minuten. Vanaf je 2e behandeling vervalt de intake en duurt een behandeling gemiddeld 60 minuten.

 

Peelings

Diode Laserontharing

Pedicure behandelingen

Oxygeneo & TriPollar

Gezichtsbehandelingen

Dermapen - Microneedling

Wimpers & Wenkbrauwen

''The best foundation you can wear, is a glowing, hydrated skin.''

Contact

Beautyroom Eindhoven

5616 GK, Eindhoven

Openingstijden:

Maandag: Gesloten 
Dinsdag:
 12:00 - 20:00 
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 15:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag zijn wij gesloten