Behandelingen

Behandelingen vergoed krijgen?

Behandelingen worden bij Beautyroom Eindhoven  uitsluitend door een gediplomeerd huidspecialist gedaan. Wij geven altijd een persoonlijk huid- en productadvies om tot het beste resultaat te komen. Dit is gratis inbegrepen bij elke behandeling.  

Daarnaast zijn wij aangesloten bij ANBOS waardoor je in sommige gevallen onze acne behandeling vergoed krijgt door de zorgverzekeraar. Om te weten hoeveel je vergoed krijgt, adviseren wij om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar of een kijkje te nemen in je polisvoorwaarden!

Dermapen Behandelingen

De dermapen behandeling is een van de nieuwste en meest effectieve technieken voor huidverbetering. De huid wordt in de diepere lagen vernieuwd, maar zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen.

Heb je last van pigmentvlekken, littekens of beginnende fijne lijntjes/rimpels? Dan is deze behandeling zeker geschikt voor jou!

Peelings

De peeling is een van de meest populaire behandelingen voor het stimuleren van huidverjonging en huidverbetering. Tijdens de deze behandeling wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.

Heb je last van een doffe, grijze huid, acne (littekens) of fijne lijntjes/rimpels? Dan is deze behandeling zeker geschikt voor jou!

Oxygeneo & Tripollar

Oxygeneo én Tripollar-radio frequentie behandelingen zorgen voor huidverbeteringen op alle niveau’s. Winnaar van de ”Cosmopolitan prix de Beauté Award”  voor beste huidverbeterende systeem.

Heeft jouw huid wat extra hulp nodig om te stralen? Dan is deze behandeling zeker iets voor jou!

Diode laserontharing

Een diode laserontharing is een nieuwe revolutionaire behandeling die ervoor zorgt dat ongewenste haargroei niet langer terugkomt. Dit proces is snel, pijnloos en eenvoudig. Je kan dus voortaan vertrouwen op je gladde, haarvrije huid.

Heb jij last van ingegroeide haren en snijwondjes van het scheren? Dan is deze behandeling zeker geschikt voor jou!

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling zorgt voor een schone, verzorgde huid. Het reinigen van je gezicht is een belangrijkste stap voor huidverbetering. Ook wanneer je geen make-up draagt, heb je nog steeds last van invloeden van buitenaf.

Ben je toe aan een opfrisbeurt voor je huid, maar wil je ondertussen ook lekker relaxen? Dan is deze behandeling zeker geschikt voor jou!

Wenkbrauwen & Wimpers

We zien de laatste tijd dat er extra veel aandacht uitgaat naar de wenkbrauwen en wimpers. Wetenschappelijk onderzoek heeft onlangs aangetoond dat deze bij de meest opvallende gezichtskenmerken horen. Voor meer nadruk kan je bijvoorbeeld laten verven.

Krijg jij jouw wenkbrauwen niet in shape of wil je een keer jouw natuurlijke wimpers laten liften? Kom dan langs voor een behandeling!

Online een afspraak maken voor een van onze behandelingen?

Contactinformatie:

Beautyroom Eindhoven

5615 GK, Eindhoven

Openingstijden:

Maandag: 10:00 - 16:00 
Dinsdag:
 12:00 - 20:00 
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag zijn wij gesloten

Beautyroom Eindhoven

Klik om ons op instagram te volgen

Beautyroom Eindhoven

Klik om ons op Facebook te volgen