Diode SHR Laserontharing

N

Permanente laserontharing

N

Snel, pijnloos & eenvoudig

N

Geen ingegroeide haren of huid irritaties

Diode laserontharing: Britt legt uit!

Overmatig en ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn; wij vrouwen dromen er van om niet meer te hoeven scheren!

Diode SHR laserontharing is een nieuwe revolutionaire techniek en de eerste laser die is goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst. Deze laser is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ongewenste haargroei.

Wij gebruiken één van de nieuwste laser apparaten op de markt: De Diode SHR laser. Dit is een échte laser en dus geen IPL. Wij kunnen de hele lichte huid, normale huid en licht getinte huid laseren. Zijn je haartjes blond of heb je een hele donkere huid? Daar is onze laser niet geschikt voor.

Het laserapparaat gaat op pigment af. Indien je huid super licht is en de haren heel donker zijn, is dit dus perfect om het beste en snelste de haren te vernietigen. Omdat de haren donker zijn, gaat de laser direct op de haren af en niet op de huid. We kunnen de laser in dit geval ook heel hoog zetten. Indien je huid donker is of gebruind is door de zon, is het contrast tussen de huid en de haar niet meer groot genoeg. De laser gaat op pigment af en in dit geval verhoog je dus het risico dat de laser op de (bruine) huid af gaat in plaats van het haartje. Je loopt nu een hoog verbrandingsgevaar en dit willen wij ten alle tijden zien te voorkomen. Wij verwachten daarom ook dat de klant, tijdens de laser behandelingen, de behandelde gebieden, zo wit mogelijk houdt. Dit wordt ook schriftelijk vast gelegd alvorens we beginnen met de eerste laser behandeling. 

Ben jij geïnteresseerd in laserontharing? Boek dan online een intakegesprek in! Tijdens onze (verplichte) intake wordt alles uitgebreid besproken en uitgelegd en weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Voordelen van Diode lasterontharing:

 

Geen scheerbultjes

Geen huidirritaties

Geen ingegroeide haren

Snel & pijnloos proces

Ik ben weer super geholpen door Britt, zo fijn en goed hoe zij haar tijd neemt voor de laserbehandeling. Ze gaat echt voor resultaat! Zoals alle medewerkers van Beautyroom Eindhoven!

Always happy with Vikky. She is doing my laser hair removal treatment. I have been there already few times.

Geweldige behandeling! Dit was mijn eerste keer en ik voelde mij erg op mijn gemak.

Diode lasterontharing mag niet uitgevoerd worden:

 

Zwangerschap

Borstvoeding

Actieve koortslip

Epilepsie

Hart of vaatziektes

Huidinfectie / schimmelinfectie

Zonnebank gebruik

Kanker

Bij gebruik van Roaccutane of vitamine A crème

Bij gebruik van medicijnen / zalfjes / pillen van de huisarts / dermatoloog

We bieden verschillende laserontharingspakketten aan:

Laserontharingspakketten

We hebben een aantal laserontharingspakketten samengesteld voor jullie. Een pakket houdt in: 8 behandelingen per zone. Gemiddeld heb je 7-10 behandelingen nodig per zone. Het is verplicht om eerst een intakegesprek te hebben voordat we beginnen met laseren. Minimaal 2 weken voor en na de behandeling uit de zon blijven.

Intake Laser gesprek

30 minuten

€15

Gehele lichaam

90 minuten

€1699

Gezicht

30 minuten

€599

Gehele lichaam + gezicht

120 minuten

€1599

Één Zone

90 minuten

€599

Twee Zones

90 minuten

€799

Drie Zones

90 minuten

€899

Vier Zones

90 minuten

€999

Een Diode laserontharing online inplannen?