Contact & Online afspraak 
Alle afspraken lopen bij ons via ons online boekingssysteem. Op deze manier bieden we jou de mogelijkheid om gemakkelijk je afspraak te kunnen inplannen en alle beschikbare dagen en tijden zelf in te kunnen zien. Bij het maken van een afspraak vragen we om een kleine aanbetaling. Deze aanbetaling wordt verrekend met het totaal bedrag als je bij ons in de salon bent.

De aanbetaling kan niet worden verrekend met een (eventuele) acne factuur. Indien je online een afspraak inboekt via ons boekingssysteem, ga je hier mee akkoord.

Annuleren & wijzigen
Het is natuurlijk altijd mogelijk om je afspraak te annuleren of te wijzigen. Wij hanteren een 24-uurs annuleringsbeleid. Het is daarom mogelijk om je afspraak kosteloos tot 24 uur van te voren te annuleren. Dit dient altijd per mail of telefonisch gedaan te worden. Zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen, is je afspraak officieel geannuleerd. Wil je je afspraak wijzigen naar een andere dag of tijd? Dan dient dit ook minimaal 24 uur van te voren doorgegeven te worden. 


Bij alle annuleringen of wijzigingen binnen 24 uur, zijn wij genoodzaakt om €50,- in rekening te brengen.

 

No-show
Helaas komen no-shows steeds vaker voor. Een no-show wil zeggen dat je niet naar je afspraak bent gekomen zonder enige afmelding per mail of telefonisch. Bij een no-show zijn wij genoodzaakt om 100% van de kosten in rekening te brengen.