Contact & Online afspraak

Online afspraak & Aanbetaling
Alle afspraken lopen bij ons via de website via ons online boekingssysteem. Wij vragen bij het maken van een afspraak, om een aanbetaling te doen. De aanbetaling wordt verrekend met de behandeling die jij op de desbetreffende dag hebt gehad. We kunnen het bedrag van de aanbetaling niet verrekenen met een eventuele (acne) factuur.

Ben je verhinderd?
Wij zijn niet verantwoordelijk voor hindering. Afspraken dienen altijd minimaal 48 uur (2 dagen) van te voren worden geannuleerd /  gewijzigd. Bij het niet tijdig doorgeven van verhindering, wordt de aanbetaling niet teruggevorderd. Ben je 15 minuten of langer te laat op je afspraak? Wordt de aanbetaling ook niet teruggevorderd en vragen wij je om een nieuwe afspraak te maken.

Terugvordering aanbetaling & afspraak verplaatsen
Als je minimaal 48 uur voor je afspraak hebt afgemeld dan ontvang je jouw aanbetaling uiteraard terug. Mocht je jouw afspraak willen verplaatsen, dan kan dit ook kosteloos tot 48 uur voor de behandeling.

Ben je een nieuwe klant?
Bij iedere nieuwe klant die een huid verbeterende behandeling wilt,  starten we standaard met de ”Intake + Behandeling op advies nieuwe klanten”. Zo leren wij jouw huid het beste kennen en kunnen wij de meest effectieve behandeling voor jouw huid toepassen. Zo krijg je ook bij je eerste afspraak een behandelplan, product advies én een GRATIS skincare product cadeau.

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 21:00 
Dinsdag:
09:00 – 21:00 
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Strijpsestraat 13 Eindhoven

Klik voor routebeschrijving

040 - 785 93 84

Klik om te bellen

beautyroomeindhoven@gmail.com

Klik om te e-mailen

Facebook

Klik om ons te volgen

Instagram

Klik om ons te volgen