Oxygeneo Hydrate facial

OxyGeneo Hydrate €145

─────
Vanaf 2019 zijn wij trotse eigenaar van het originele Pollogen by Geneo apparaat. De Pollogen GENEO mag met recht een uniek apparaat genoemd worden.

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

​De OxyPod capsule en de gel gaan middels een kinetische trilling een reactie aan met elkaar welke resulteert in een natuurlijk fysiologisch proces, waardoor het zuurstofgehalte in de huid op een hoger niveau komt. De behandeling wordt gecompleteerd door een speciaal serum dat afgestemd is op de OxyGeneo behandeling met hoge dosering ingrediënten en een hoge opname door de behandelde huid.

De aangename, verfrissende behandeling revitaliseert de huid direct vanaf de eerste behandeling. 

OxyGeneo + TriPollar combi deal €180

─────
Oxygeneo Hydrate facial

+

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageen vezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd. De TriPollar behandeling is een warmte-massage en wordt daarom als zeer ontspannen ervaren.

Beautyroom V.I.P treatment €210

─────
Oxygeneo Hydrate facial 
+
TriPollar RF treatment 

Ontspanningsmassage of bindweefselmassage