N

Stimuleert celvernieuwing

N

Exfolieren

N

Acne, pigment, rimpels

Medik8 Huidverbeterende peelings

Soorten Medik8 peelings:

➳ Sensitive peel: Een lichte PHA-peeling voor de zeer gevoelige, rode huidtypen om de textuur te helpen verbeteren.

➳ Universal peel: Een milde peeling geschikt voor iedereen, ideaal voor diegenen die hun peelingreis willen beginnen of als ze op zoek zijn naar een boost.

➳ Rewind peel: Een effectieve combinatie van zuren om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, oneffenheden weg te werken en de huid glad te maken en te vernieuwen.

➳ Even peel: Speciaal ontworpen voor zonneschade en hyperpigmentatie problemen.

➳ Clarity peel: Brengt snel acne uitbraken onder controle, vermindert talgproductie en mee-eters en vermindert het risico op toekomstige puistjes.

 

Wanneer mag je geen peeling ondergaan?

Bij gebruik van medicijnen / zalfjes / pillen van de huisarts / dermatoloog

Bij gebruik van Roaccutane of vitamine A crème

Botox en fillers moet 4 weken tussen zitten

Huidinfectie / schimmelinfectie / huidkanker

Actieve koortslip

Zwangerschap

Hart of vaatziektes

Waar moet je rekening mee houden ná de peeling?

Na de behandeling is het erg belangrijk om onderstaande adviezen goed op te volgen. Zo behaal je het beste resultaat en voorkom je huid irritatie.
➳ Geen foundation de eerste 48 uur
➳ De eerste week geen sauna, zwembad of hamam bezoeken
➳ De eerste week geen felle zon of zonnebank
➳ De eerste week geen peeling of scrub gebruiken
➳ De huid in de ochtend en avond hydrateren, verzorgen en beschermen met het Medik8 serum en creme

De kans dat je na een peeling gaat vervellen is aanwezig. Dit is niet bij iedereen zo, maar over het algemeen wel bij de meeste klanten. dit gebeurd na ongeveer 3 a 4 dagen na de peeling en dit houdt een paar dagen aan. Blijf je huid goed hydrateren en trek de velletjes niet van je gezicht af; dit veroorzaakt littekens.

Roodheid na de behandeling komt wel eens voor, maar valt over het algemeen heel erg mee. Je gaat dus niet als een rode tomaat de deur uit 🙂

Wat voel je tijdens een peeling?
Afhankelijk van welke peeling en welke sterkte, kan je matige tot intense prikkeling in het gezicht voelen. Dit duurt ongeveer 5 tot 10 minuten en na maximaal 10 minuten wordt de peeling weer van de huid gehaald. Dit doen we door middel van een kalmerende foam met koude kompressen. De prik trekt nu volledig weg en het is net alsof je geen peeling hebt gehad. Na de peeling brengen we een kalmerend serum aan met een verkoelend masker.

Wat wordt er tijdens de behandeling gedaan?
Reiniging
➳ Tweede reiniging
➳ Peeling aangepast op je huidtype en huidprobleem
➳ Kalmerend serum
➳ Recovery masker
➳ Serum aangepast op je huidtype en huidprobleem
➳ Herstellende en hydraterende creme
➳ Sunscreen 

Altijd een feestje bij beautyroom! Veel kennis, kundige werknemers, fijne sfeer kortom ik kom er graag! De Gezichtsbehandeling is van goede kwaliteit.

Mooie salon! Goed en professioneel advies, niet ‘gepusht’ tot een duurdere luxere behandeling oid. Fijn gekletst en stralend de deur uit.

Echt een top ervaring gehad bij Pascale! De beautysalon heeft een hele fijne, ontspannen sfeer en uitstraling en ze nemen ook echt de tijd voor je zodat je met een goed gevoel weggaat!

Sensitive Peeling – Sterkte +

Een lichte fruitzuurpeeling speciaal geschikt voor een hele gevoelige huid. Een lage zuren combinatie die er voor zorgt dat er celvernieuwing plaatsvindt en tegelijkertijd zorgt voor huidverbetering en een mooie glow!

Zeer effectief voor een gevoelige huid die toch een goede dieptereiniging wilt. De peeling zorgt voor vermindering van onzuiverheden, pigment vlekjes en verbetert de huidstructuur.

Duur Behandeling: 45 minuten

Losse Behandeling: € 110

Kuur – 3 behandelingen: €300

Kuurbehandeling houdt in: elke 14 dagen 1 behandeling.

Universal Peeling – Sterkte ++

Een milde peeling geschikt voor iedereen, ideaal voor diegenen die hun peelingreis willen beginnen of als ze op zoek zijn naar onderhoud na
een kuur.

Verbetert de huidstructuur en geeft de huid een boost.

Duur Behandeling: 45 minuten

Losse Behandeling: € 110

Kuur – 3 behandelingen: €300

Kuurbehandeling houdt in: elke 14 dagen 1 behandeling.

Rewind Peeling – Sterkte +++

Een zeer effectieve zuren combinatie om lijntjes en rimpeltjes te verminderen en imperfectie te laten verdwijnen door de huid glad te maken en te vernieuwen. 

Duur Behandeling: 45 minuten

Losse Behandeling: € 100

Kuur – 3 behandelingen: € 300

Kuurbehandeling houdt in: elke 14 dagen 1 behandeling.

Clarity Peeling – Sterkte +++

De Acne Clarity peeling brengt snel acne onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken. Deze peeling gaat op alle fronten acne tegen, namelijk: verstopte poriën, mee-eters en (onderhuidse) ontstekingen. 

De salicylzuur helpt bij het oplossen van talg, zuivert de poriën en zorgt ervoor dat mee-eters, vergrote poriën en acne uitbraken niet meer kunnen ontstaan. Het helpt ook de olieproductie te verminderen en zorgt voor een zacht peeling effect. 

Duur behandeling: 45 minuten

Losse Behandeling: € 110

Kuur – 3 behandelingen: € 300

Kuurbehandeling houdt in: elke 14 dagen 1 behandeling.

Even Peeling – Sterkte +++

De meest effectieve manier om de huid helder en egaal te krijgen van donkere vlekken en pigmentatie, is door de huidcellen rijk aan melanine te verminderen en de verduistering van nieuwe huidcellen te voorkomen. Dit kan je heel goed bereiken door de Even peeling te ondergaan. Het beste is dan ook om deze peeling in kuurverband uit te voeren. 

Duur behandeling: 45 minuten

Losse Behandeling: €110

Kuur – 3 behandelingen: € 300

Kuurbehandeling houdt in: elke 14 dagen 1 behandeling.