Anti-Aging behandelingen Eindhoven

Bindweefsel massage 1x €59,50 / 5x €250
─────
NIEUW bij Beautyroom. Een behandeling waar velen bezoekers van Beautyroom zolang op hebben gewacht: de enige echte bindweefsel massage. Deze wereldbekende massage zet spieren in je gezicht weer aan het werk. Verschillende bindweefsel lagen worden van elkaar los gemasseerd en weer terug in top conditie gebracht. De huid wordt direct beter doorbloedt en krijgt een geweldig liftend effect. De fibroblasten in je huid worden enorm geboost en gaan nieuw collageen en elastine aanmaken. Ook worden er verklevingen en blokkades opgeheven waardoor de gezichtscontouren beter tot uiting komen. 
De behandeling duurt 30 minuten.

Peelings

Dermapen – Microneedling €145
─────
Dermapen, ook wel microneedling genoemd, is een proces waarbij je huid diep wordt gestimuleerd door middel van kleine naaldjes en een sterk vitamine C serum. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces op gang gebracht. De huid wordt in de diepte verbetert en versterkt wat zorgt voor een stralende, gezonde huid. De behandeling is goed in te zetten bij acne littekens, huidveroudering en pigmentatie. De dermapen behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij de huid na de behandeling zichtbaar rood kan zijn. Ook is er een kans dat de huid gaat vervellen. De juiste nazorg dient daarom in acht te worden genomen. Alle informatie met betrekking tot deze behandeling wordt uiteraard voorafgaand uitgelegd.

De behandeling duurt 60 minuten.

Dermapen Behandelingen

TriPollar €125
─────
TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd. De TriPollar behandeling is een warmte-massage en wordt daarom als zeer ontspannen ervaren.
De behandeling duurt 60 minuten.

Glow peel & bindweefsel €155
─────
De glow fruitzuur peeling in combinatie met een stevige bindweefsel massage is DE behandeling om heerlijk tot rust te komen en tegelijkertijd rimpels, lijntjes, ouderdomspigmentatie en de doffe huid aan te pakken. De mix van verschillende soorten fruitzuren zorgen er direct voor dat je huid een geweldige glow krijgt en wordt voorzien van optimale hydratatie. Tijdens de behandeling wordt de huid diep verzorgd en gevoed met verschillende anti-aging producten. De bindweefsel massage is een massage die je niet wil missen! Je voelt de doorbloeding in je gelaat weer stromen en het collageen niveau wordt flink gestimuleerd.

De behandeling duurt 75 minuten.

Jaar ervaring

Behandelingen

Tevreden klanten

REVIEWS

D I T   Z E G G E N   O N Z E   K L A N T E N

”Ik kom al jaren bij Beautyroom en ben echt super tevreden met de diensten die ze leveren. Er mag ook echt niemand anders aan mijn gezicht komen. Al 3 jaar kom ik elke 6 weken bij Britt. Niet alleen voor een behandeling maar ook voor de gezelligheid”

”Perfect! Mooie & hygiënische salon. Top manicure gehad met nano-precieze gezette biab nagellak. Aardige & professionele medewerkers. Aanrader!”

”Ik ben vandaag geholpen door Pien. Wat een rustgevende meid is zij. Stelt goede vragen mbt tot mijn huid en wat ik al zelf doe. Vertelt stap voor stap wat ze gaat doen en waar het goed voor is. Ik had de fruitzuurpeeling gehad. Ik raad deze peeling iedereen aan. Kortom een goede behandeling door een fijne therapeut.”