Pascale van der Vloet - Eigenaresse Beautyroom eindhoven

Hi beauty,


Mijn naam is Pascale en ik ben het gezicht achter Beautyroom. Ik ben 29 jaar jong en 7 jaar geleden heb ik Beautyroom Eindhoven opgezet. Ik ben afgestudeerd als allround huidspecialiste en met inmiddels 7 jaar ervaring weet ik precies wat jouw huid nodig zal hebben.

Naast mijn studie als allround huidspecialiste heb ik ook een laserontharing opleiding gevolgd in Duitsland, ben ik gecertificeerd depositair huidspecialiste bij Medik8 en Botanical Beauty en daarnaast ben ik ook intern opgeleid als transformational body cupper bij de welbekende Kim Cupping company. Je bent bij mij in goede handen en samen gaan we op reis naar jouw ultieme droomhuid.

”Mijn filosofie & de kijk op huidverbetering & huidverjonging.”

Iedere dag maken we bewuste keuzes. We nemen vaker goede voornemens en ieder jaar op 1 januari willen we weer het beste uit onszelf halen. We willen meer bewegen, gezonder eten en meer tijd voor onszelf maken. Dit allemaal heeft ook (een positieve) invloed op je huid. Met een ongezonde leefstijl zoals weinig beweging, een hoge suikerinname, frisdranken, alcohol, roken en bewerkte voeding ontstaan er huidproblemen als acne, eczeem, psoriasis, rosacea en ga zo maar even door. 

Naast een ongezonde leefstijl worden we ook plat gegooid met allerlei (dure) crèmes en cosmetica die van alles beloven maar niks nakomen. In deze huidproducten zitten zo ontzettend veel stoffen verwerkt die jij absoluut niet op je huid wil hebben. Het is namelijk zo dat maar liefst, 60% wat je op je huid aanbrengt, in je bloedbanen terecht komt……….. Wow, dat is even schrikken he?

 

Botanical Beauty: 100% Natuurzuiver & Biologisch
Naast Medik8, werk ik grotendeels in de salon met Botanical Beauty. Alle producten die ik tijdens de behandelingen toepas, zijn ook te verkrijgen in de salon en de webshop.
Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook zou kunnen eten. 100% Natuurzuiver en biologisch. Dit is zeer uniek in Nederland. De producten bevatten geen microplastics, geen chemische en synthetische stoffen en zijn daarnaast ook duurzaam verpakt. Voor ieder huidprobleem en huidtype is er een product verkrijgbaar. Het feit dat alle producten ook biologisch zijn, is zeer belangrijk. Je kunt namelijk een 100% natuurzuivere amandelolie gebruiken, maar als de amandelen bespoten zijn met gifstoffen en pesticiden, dan heb je hier helemaal niks aan.

 

Meer weten?
Bekijk dan zeker eens de webshop met alle producten en bijbehorende beschrijvingen of neem contact op met mij voor gratis advies.

REVIEWS

”Goed advies gegeven en echt gekeken naar wat mijn huid nodig heeft en daarop de behandeling aangepast. Heel vriendelijk personeel. Echt top!!!!! Super blij en ik kom graag terug

Vandaag na een hele lange tijd weer een afspraak gehad voor een gezichtsbehandeling. Ik ben zo goed geholpen en heb een fijne gesprek met Brit gehad. Ik kan niet wachten om weer een behandeling te kunnen krijgen.!”

”Ik ben vandaag geholpen door Pien. Wat een rustgevende meid is zij. Stelt goede vragen mbt tot mijn huid en wat ik al zelf doe. Vertelt stap voor stap wat ze gaat doen en waar het goed voor is. Ik had de fruitzuurpeeling gehad. Ik raad deze peeling iedereen aan. Kortom een goede behandeling door een fijne therapeut.”